Beste Leden van de FFC,

Het jaar 2020 zal als een bijzonder jaar de boeken in gaan en dat telt zeker ook voor de duivensport.

Want wie had er nu nog rekening mee gehouden na de uitbraak van corona, dat we toch nog van onze geweldige hobby kunnen genieten. Het aller belangrijkste is natuurlijk dat een ieder in goede gezondheid is, maar voor velen is de duivensport ook een belangrijke factor in zijn of haar leven. Contacten met andere duivenmelkers, het opleren enz zijn dingen die we de afgelopen tijd moesten missen en dat is niet altijd even leuk en gemakkelijk.

Maar nu er toch nog een vliegprogramma is zijn wij als bestuur hier uiteraard zeer blij mee.

Ook omdat wij dit jaar als FFC ons 40 jarig jubileum vieren. Want dat willen we natuurlijk niet zo voor bij laten gaan. Deze geweldige prijzenclub is opgericht op 9-12-1980. Daarom zal er op elke vlucht op 9e 12e en 80e plaats een prijs beschikbaar gesteld worden.

En natuurlijk hebben we op bepaalde vluchten net als voorgaande jaren weer extra geld prijzen te verdelen. Ook de samenwerking met de FNN zetten we weer voort en ook hier hebben we gezamenlijk weer een aantal vluchten uitgezocht waar weer leuke prijzen te verdienen zijn.

En als u dit leest zal dat op onze nieuwe website zijn! Op deze manier, via de mail en via de site van afdeling Friesland96 hopen wij u beter te kunnen bereiken. Ik wens u veel lees plezier op de nieuwe site en als u suggesties heeft of een leuk verhaal, laat het ons weten en wij zullen dit plaatsen.

Dan wens ik jullie allen zeer veel plezier en vooral mooie aankomsten van u duiven en goed seizoen toe!!!

En vooral blijf gezond en pas een beetje op elkaar.

Met vriendelijk sportgroet,

Remco Bos.

Uitslag bekijken