Beste leden van de Friese Fondclub.

Vanaf dit jaar hebben we dan eindelijk een volledig bestuur van 7 verschillende mensen. Dit heeft enige tijd in beslag genomen maar het is gelukt.
Als bestuur hopen dat wij zo goed mogelijk jullie wensen te kunnen voldoen.

Na een week uitstel van de vluchten zal het seizoen dan toch komende week gaan starten, de trainingsvlucht dan niet meegerekend. Graag willen wij jullie als leden vragen om eventuele aan of afmeldingen voor het huidige seizoen voor 1 mei aan ons door te geven. Indien er na 1 mei nog mutaties volgen zijn de kosten veel te hoog en deze kosten zullen dan bij de desbetreffende liefhebber in rekening gebracht worden.

Omdat wij door de Covid19 pandemie helaas geen ledenvergadering kunnen houden willen wij jullie vragen bij op of aanmerkingen, ideeën of wat voor mededelingen dan ook ons een bericht te doen. Dit kan via de site maar ook via de gegevens van 1 van de bestuursleden. Dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en een terugkoppeling geven.

Via deze weg willen wij jullie alvast een sportief maar vooral gezond seizoen wensen en laten we hopen dat we aan het einde van het seizoen een mooie feestmiddag kunnen houden en daar de kampioenen van het huidige jaar maar ook zeker van het afgelopen seizoen alsnog kunnen huldigen.

 

 

Uitslag bekijken