Beste leden van de FFC,

Het vliegseizoen van 2021 is inmiddels weer van start gegaan en wij mogen onze mooie sport gelukkig wel weer voortzetten, met de geldende voorwaarden waar wij ons aan moeten houden vanwege corona. Dit betekend dat we helaas niet in onze lokalen mogen maar we kunnen wel onze duiven inkorven en op deze manier toch kunnen genieten van de mooie aankomsten op de zaterdag!!

Al zit het weer nog niet echt geweldig mee tot nu toe. Het is best nog koud voor de tijd voor het jaar, maar ja dat zegt ons al oude spreekwoord ook. “April doet wat hij wil” We hopen op een mooi zomer en vliegseizoen met prima weer voor onze duiven.

Onze feestelijke prijsuitreiking en 40 jarig jubileum in februari j.l. hebben we helaas moeten uitstellen naar volgend jaar. We hopen zaterdag 22 januari 2022 en dubbel feest van te kunnen maken in Party en zalencentrum `t Haske in Joure. Noteer de datum alvast!

Ook de ledenvergadering is voor het tweede jaar op rij uitgesteld en zullen wij jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden via onze website en mail.

Verder doen wij ook dit jaar weer een aantal vluchten samen met de FNN. Na zeer positief ontvangen berichten van beide kanten zijn wij van plan dit de komende jaren voort te zetten en zullen wij de winnaars in het zonnetje zetten op de feestmiddag.

Dan wenst mij een ieder nog een succesvol seizoen toe. Dat de lokalen weer gauw open mogen zodat we elkaar weer kunnen en mogen ontmoeten!

Met vriendelijke sportgroet,
Remco Bos.
Voorzitter FFC.

Uitslag bekijken