Onderstaand verslag kregen wij van Gerrit Veenstra toegestuurd naar aanleiding van de overwinning op E25 Saulieu van Pieter Veenstra & Zn Wij Feliciteren de Familie Veenstra met deze mooie overwinning bij nde Friese Fond Club

Hierbij wat info over de duif die 1e Nat. S4 Saulieu (666 km) tegen 6.782 duiven speelt. Twee weken eerder speelde ze ookal 15e NPO zone noord Sens tegen 3.603 duiven. Twee volle zussen van haar speelden eerder al 2e NPO Chalons 6.221 jongen en 2e NPO Issoudun 2.695 duiven. Vader is Gucci, ook vader van Toby: 1e beste fondduif van Nederland PIPA ranking 2015 3 prijzen met 2-4-4 NPO. Gucci stamt af van Chanel No. 5 (1e Int. asduif WENC allround 2010 en volle zus Dolce Vita) gekoppeld op een zoon van Mr. Blue x Dolce Vita. Moeder is geboren uit een samenkweek met Mike Ganus en komt uit Thomas 6 (1e finale Golden Algarve race 2018 met 24 minutes los) x Return Flojo (1e Grand average asduif SA Million Dollar race 2018). Het zijn de afgelopen jaren elke keer weer duiven gerelateerd aan Return Flojo die het verschil maken op onze hokken, een duif die heel belangrijk voor ons is.

Met vriendelijke groet,
Gerrit Veenstra

Uitslag bekijken